Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Norgescup

US Sporty SNUM

NISK Norgescup 2024

NISK Norgescup vinter er avsluttet og vinnerene presenteres her! Totalt kom det inn 170 premier,. Årets første skogsfuglprøve ble avholdt og det ga også 5 flotte premier!
US Ludvig

NISK Norgescup HØST 2023

Da er årets NISK Norgescup over for i år! Vi takker for alle innsendte premier og flotte bilder!
.

NISK Norgescup vinter 2023

Norgescup vinter er avsluttet og vinnerene presenteres her! Det kom inn hele 266 premier! Det har vært arrangert 2 Skogsfuglprøvenr, flere kommer i august.  Lykke til videre!
Bjerkaasens SP Tyro

NISK Norgescup Høst 2022

Årets siste jaktprøve er avholdt og Norgescupen avsluttes. Det ble meldt inn hele 129 premier i høst! Vinnerne av skog presenteres her;  
Bjerkaasens BES Toxic

NISK Norgescup vinter 2022

Norgescup vinter 2022 er nå avsluttet og det ble meldt inn hele 209 premier! Det er et veldig bra resultat og vi GRATULERER alle med de flotte premiene! Vinnerne er nå kåret.
Imingens IO Eero

Norges cup Høst 2021

Prøvesesongen er avsluttet og vinnerne av skog og lavland presenteres her. Det ble meldt inn hele 142 premier i høst!    Høst cupen er delt inn i 3 kategorier; Høyfjell - Skog - Lavland. Husk 4- dagers regelen. Lykke til !
Vinter front

Norgescup Vinter 2021

Det ble meldt inn hele 109 premier denne vinteren! Og det til tross for at svært mange prøver er blitt avlyst, spesielt i sør-Norge. Men vi gleder oss stort over alle de flotte resultatene, og GRATULERER alle irsksettere og førere som har oppnådd pre...