Et lite tilbakeblikk på helgen 28-30 juli, og det som var Venneslatreffet 2023. En stor takk til alle som besøkte oss i løpet av helgen og gjorde treffet til alt det ble. 

 

Allerede fra start var det god stemning med grilling og kos, og en runde kaste på stikka på fredagskvelden. Det var stort engasjement både blant store og små. 

 

Lørdagen hadde et tettere program med apportkonkurranse både på land og til vanns, hundesprinten, og familiesti på dagtid. På kvelden var det igjen duket for grilling og det store loddsalget stod for tur. Det var et godt oppmøte med i overkant av 70 personer som kjempet om god mat og de flotte premiene fra loddsalg. 

 

Søndagen var høydepunktet for mange, hvorav den store utstillingen fant sted. Ut av 33 hunder stakk til slutt Kåre Knutsen med Landsifjellets Fame av med seieren. Vi gratulerer så mye. Vi vil også gi en stor applaus og gratulere til Kaselyckans Fire som fikk tildelt cert og norsk utstilling Champion. Sammen med championat i Sverige og Danmark har den nå også tittelen Nordic UCH. En siste applaus og gratulerer også til Bjarnar Schikora sin Vinnsåsen´s Pia med fører Ole Edvardsen som fikk tildelt cert, og har nå fått fullt cert og mangler kun en første AK for å få tildelt NUCH. 

 

Til slutt vil vi avslutte med å si vi gleder oss til å se dere alle igjen til neste år.