NB: Da er vintersamlingen fulltegnet. De som ønsker kan fortsatt melde seg på på lenken nedenfor og stå på venteliste (trenger da ikke å gjøre innbetaling).

Vi inviterer til vintersamling 2022 på Brennabu, Vaset. Dette er en uformell og svært nyttig samling for både erfarne og nye fuglehundeiere som pleier å være veldig populær.

Datoen blir 17-20 februar 2022. 

Som tidligere år har vi vært så heldige å få med Rune Magnussen og Randi Halvorsen som instruktører, med fokus på føring av hund i fjellet. I år vil også Ole Pinderup være instruktør. 

Prisen er på kroner 1900 per person, og 500 kroner per hund. Prisen inkluderer trening, overnatting torsdag kveld til søndag, kveldsmat torsdag og middag fredag og lørdag. Ta med frokost og lunsj som du/dere ønsker så setter vi alt frem til buffet. 

Påmeldingsskjema ligger her: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScj6F-hUMVZjTwf-4Bcbgrmlzp_TK-lAj_pieoiCE3KHsJt-g/viewform?fbclid=IwAR1W-2U7Nrpc0Fbv0uLuLB79I2aVVUrUI9l_Br39qUmgwAKjF_cBLJlRmEY

Vær raskt ute med påmeldingen for dette er svært populært!

På grunn av stor etterspørsel og få plasser er det bindende påmelding: dersom du melder deg av og har veterinærattest eller legeattest kan du fremvise denne og få tilbakebetalt 75% av påmeldingsavgiften. Ved overtegning har medlemmer fra avdeling 2 fortrinnsrett.

For spørsmål ta kontakt med Ole Pinderup på olepin@vestreviken.no.