NB: Grunnet nye føringer og retningslinjer knyttet til corona er dette arrangementet utsatt på ubestemt tid inntil vi kan arrangere på en trygg og god måte.

Avdeling 2 ønsker også i år å invitere til dressurtrening inne. Vi har leid Drammen Hundepark for drop-in trening, det er bare å dukke opp, betaling er kr 100,- per hund per gang (betaling ved oppmøte).

Vi starter opp fredag 06.11 og kjører på med fredager frem mot jul.

Alle dager klokken 17:00 - 19:00 i Gartneriveien 5, 3057 Solbergelva.

Vi minner om reglementet for leie av hallen og ber om at alle respekterer dette:

Vilkår for bruk av hallen

  1. Bookingen er økonomisk bindene.
  2. Du skal ikke entre hallen før avtalte leietidspunkt. -Ikke engang for å sette fra deg treningsutstyret ditt, da dette er forstyrrende for de som måtte leie før deg.
  3. Av hensyn til naboer og de andre som eventuelt leier i samme tidsrom som deg, så hold støynivået nede. Det betyr at hunder ikke kan stå å bjeffe og pipe.
  4. Du skal være ferdig ryddet og pakket og ute av hallen til avtalt tid.
  5. Du skal forholde deg til avtalt areal og ikke benytte deg av mer enn hva du har booket.
  6. Det er en stor jobb å holde hallen ren så vi setter pris på at det blir vist hensyn ved å for eksempel ikke børste hunden i hallen og ikke la den ligge å tygge i stykker leker osv uten å plukke opp.
  7. Tisper med løpetid på bruke tispetruse i hallen og hvis man skal ha fri lek, valpeslipp eller lignende skal hundene ha på seg bellybånd/tispetruse. - Tissing i hallen er ikke tillatt!
  8. Det er stoler, bord og hoppe hindre tilgjengelig, men utover dette må alt utstyr medbringes, så sant du ikke har booket agilitybanen.
  9. Om du har booket agilityutsyret så skal det behandles varsomt og ryddes tilbake slik du fant det.
  10. Du som booker, har ansvar for å videreformidle denne informasjonen til andre som måtte delta på treningen/arrangementet.

Disse reglene er til for å øke trivselen for alle og håper de blir respektert og og møtt med forståelse.

 

For mer informasjon, kontakt Ole Pinderup på olepin@vestreviken.no.