Det ble holdt samling for irsksetter entusiaster i Børselv 7-9feb. Tilholdsstedet ble satt til Børselv på hytta til Kristoffer Brobak. Dette gjorde at turen ikke ble så lang for verken de fra øst eller vest.

Alle ankom fredagen, kvelden og ettermiddagen ble satt til sosialt samvær med god mat og drikke.

Lørdagen gikk vi ut i terrenget i lag alle sammen. Det var 8 deltakere med totalt 10 flotte eksemplarer av rasen. Det var fire unghunder og seks voksne erfarne jakthunder. Været var fantastisk, mildt og kun litt vind. Rypen derimot var ikke særlig samarbeidsvillig, og ingen av hundene fikk godkjente fuglearbeid.

Lørdagskvelden ble det laget reinsdyrskav servert med god drikke gjorde kvelden veldig hyggelig. Det ble mange diskusjoner, artige historier og generelt mye hundeprat utover kvelden.

Søndagen var vi litt redusert i antall ut på fjellet, men vi seks som gikk ut hadde en flott dag i fjellet. Rypa var fortsatt ikke samarbeidsvillig så det var ingen som fikk fuglearbeid denne dagen heller.

Vi var alle enige om at det hadde vært en hyggelig helg, og at det er noe vi må prøve å få til hvert år. Jeg ønsker å takke alle deltagerne for en flott helg, og en spesiell takk til Kristoffer som hadde husrom til oss.