På Stokke 2- terrenget på lørdag ble det en premieringsprosent på over 60 da dommer Paal Aasberg ga premie til åtte av tretten hunder, derav to 1. AK.

En av disse gikk til to og et halvt år gamle Furunakkens Vilja som med det er blitt Elitehund og klar for vinnerklassen.

Vilja ble belastet med et minus i første slipp, fikk seg et komplett fuglearbeid i andre og etter å ha kommet seg helskinnet gjennom 3.og 4.slipp kunne en sliten men fornøyd Morten Fuglerud vise fram apportbeviset.

Morten og Vilja på stubben etter at vinnerklassebiletten er sikret.

Kjentmann på dette partiet Ulrik Myrhaug førte sin Red Garlic`s Pralin (Nordfjellets Robbyn – Irskesjøens Nix) til deres første jaktpremie.

Pralin viste sitt talent med glimrende søk i første slipp og presenterte fugl ved to anledninger. Men som en del andre hunder denne helgen ble han belastet med for mange støkk og avsluttet med en 2. UK.

At dette ikke var noen tilfeldighet beviste Pralin neste dag da han med ”moder`n” Cristel som fører hentet seg en ny premie av samme valør!

Kullbroren Plopp til Hans Gjøslien og Sonja Stuverud er tidligere premiert med en 3. UK på lavland. Denne gangen tok Brutus den ”helt ut” og klinket like godt til med en 1.UK.

Det samme gjorde også Jessie til Ine Schøyen og Frode Knutsen etter at hun nå er premiert tre prøvehelger på rad. I tillegg til 1. UK, ble det en tredjepremie til Jessie på lørdag.

US Zita til Roar Karlsen og Jorunn Sporsheim er et nytt bekjentskap. Zita som er etter US Lara og Valeheias Killakee tok en fin-fin 2.UK. Det samme gjorde H-Frøya av Kjerringholm til Siri W og Hans Simensen.

En annen talentfull unghund som bekreftet sin klasse var Liatoppens Syklon som på søndag med Randi Halvorsen som fører kunne innkassere høstens tredje 1. UK.

Dermed premie til seks talentfulle unghunder vi garantert får høre mer fra!

US Kuling var eneste irsksetter som tok seg til søndagens finale. Finalepartiet besto kun av tretten hunder og til lunsj var det kun fire igjen!! Resten hadde rampet seg ut eller var belastet med for mange minuser.

Kun to hunder sto igjen med finalepremie denne dagen og da er sikkert fører Rune Magnussen fornøyd med at Kuling var en av disse, selv om det ble 2.VK denne gangen!

På søndag ble det også 2. AK på Skrimfjellets Odin og Linda Bekkevold.

Vi gratulerer alle de premierte!