Resultateravd+9++vinter+12%5B1%5D.doc

 

Av gode resultater må spesielt nevnes Ronny Jørgensen med G-Tjikkom av Miessvarri som ble nr 2 i NM høyfjell på Andøya, Royer A Larsen som førte Hadseløyas Slich til seier i Exit Cup på Andøya og Gagganjunis Vieksa som vant NISKs Norges Cup i UK.

Mange av hundene deltok også i Arctic Cup i Alta. Til finalen kom Snyfjellets Red Storm med Odd Brede Sommarset som fører og Sarafjellets Fit-For-Fight med Kristine Thybo Hansen. Begge gjorde en fin innsats uten nå helt opp i skarp konkurranse. Det skal også nevnes at 3 av 6 hunder fra siste kull til kennel Gagganjunis var kvalifisert til start i Arctic Cup og deltok i kvalifiseringen lørdag uten å lykkes.

Avd.9 har fått innmeldt vinterresultatet for 17 av avdelingas hunder. Til sammen har de hentet 40 jaktpremier.Blant våre premierte  hunder finner vi blant annet nr.2 i NM-vinter, G-Tjikkom av Miessevarri og vinneren av Norgescup i UK, Gagganjunis Vieksa. De 40 premiene fordeler seg på 17 førstepremier (8 UK, 2 AK, 7 VK), 16 andrepremier( 5 UK, 9 AK, 5VK), fire tredjepremier (1 AK, 4VK) og tre fjerdepremier (VK). I tillegg har avdelingas ekvipasjer pyntet seg med sju CK og to CACIT.