Det ble en meget vellykket stand med flere besøkende enn tidligere år. Standen ble rigget av Anders Rype og undertegnede onsdag kveld – dagen før selve messen åpnet.

Vi stod også sammen på standen åpningsdagen torsdag sammen med våre irske Theo og Reddy. Mange pratelystne hundeeiere som lurte på å anskaffe seg fuglehund stakk innom, og når vi får snakke om «irsken», ja da er vi nesten ustoppelige.

Godt besøk var det også under dagene fredag, lørdag og søndag.Irene Kleven stilte sporty opp med sin store hanhund Vick fredag.

Lørdag var Morten Fuglerud og hans venninne Jeanette der, og hadde med seg Furunakkens Freya.

Søndag stilte Arne Huse og Grethe Amundsen med barn og valpen Multe – 3 1/2 mnd. Multe var påmeldt valpeshowet og sjarmerte alle i ringen. Hun endte med 3. BIS. I tillegg hadde vi hjelp av Annette Syverud med Castor og Kristine Aanerud med Proffen. Reddy til undertegnede var med 3 dager à 8 timer «på rappen», men fikk fri siste dagen.

Grethe og Multe fikk 3.BIS under valpeshowet

 

Hundene deltok i raseparaden lørdag, samt apportkonkurranse hver dag. Standen var etter vår mening helt all right i år. Nyinnkjøpt TV med bildefremvisningen av de vakre hundene våre som rullet på skjermen, fanget mye interesse. Vi lagde kaffe og serverte stekte vafler.

Noen ønsket å melde seg inn i klubben og det enkleste i den forbindelsen er og ta de med over til NKK-standen der de kan få ordnet dette. Vi fikk to nye medlemmer på søndag, og etter litt frem og tilbake fikk de også halv pris på årets kontigent. ! NKK hadde lagt dette inn i sitt system at alle hundeklubbene hadde ½ pris på innmeldingsavgiften under messen, men uteglemt NISK. Nå er dette ordnet. Til orientering kan opplyses at NESK fikk 15 nye medlemmer ila messen, NPK 7 og NVK 5 under messen, så for fremtiden bør også vi satse mer på verving av nye medlemmer.

En annen ting som kan forbedres er å få et noe mer rikholdig utvalg av salgsartikler. Fleecejakker, T-shirts og strikkeluer m/logo er vel og bra, men her må det kunne gå ann å være litt mer oppfinnsomme.

Men alt i alt: Trivelige dager på Lillestrøm i år!

Vi ønsker avdeling 1 til lykke med neste års arrangement.

For NISK avdeling 2 Marlis S. Karlsen