NISK avd.1 hadde i år en treningsamling hos Randi Schultze på Søvollen i Rendalen. Det var blå himmel,varmt og strålende sol og ryper hele helgen igjennom. Det kan rett og slett ikke bli bedre enn det.

Vi bodde på en trivelig seter og det var kun 2 min. å kjøre så var vi midt oppe på snaufjellet! Fantastisk natur og et veldig lett gått terreng.

Fredag startet vi kl. 19.00 med en liten dressur runde med påfølgende oppgaver før teorien senere på kvelden.

Lørdag startet vi med en lett dressur runde før vi satte oss i bilen og dro til fjells.Frem til lunsj var hele gruppen samlet og hver enkelt fikk god opppfølging induvidelt. Vi hadde også gleden av å se en stor flokk med rein som gikk og beitet. To av hundene tok også apportbeviset! Gratulerer så mye til dem.
Etter lunsj delte Randi gruppen i to. Den ene gruppen skulle i høyden og den andre skulle gå litt lengre ned. Flott løsning da alle fikk veldig mange slipp på denne måten. Alle hadde et møte med rypa, men siden det var nesten bare unghunder ble det mye støkk. Vi fikk god trening på sitt!
Vi samlet oss igjen på ettermiddagen og gikk sammen ned fra fjellet.
Tilbake på Setra var det oppgaver igjen før middagen med påfølgende teori på kvelden. Vi hadde en felles grilling på kvelden hvor to av gutta hadde ansvaret for å grille og rett skal være rett, to av damene ble utpekt til oppvasken.

Søndag startet med en lett dressur før det igjen bar til fjells. samme opplegg som dagen før, men nå byttet gruppene på hvem som gikk i høyden og hvem som gikk lengre nede. Nå var det flere av hundene som hadde et mye roligere møte med fugl enn på lørdagen!

Det har vært en utrolig lærerik og inspirerende helg for oss alle, og en spesielt takk til Randi for den flotte og konkrete tilbakemeldingen hver enkelt fikk på hvordan vi skal jobbe videre med oss selv som førere og våre håpefulle.