Det ble en trivelig helg i Tydal med mange flotte premieringer.  Det var litt varierende vær med både sol og snøbyger. Føret var topp enkelte steder mens det var skikkelig tungt i skogen, men det synes som at alle har hatt en fin prøvehelg.
Det var svært stor interesse for prøven i år. Da fristen gikk ut hadde 209 hunder blitt meldt på fordelt på 152 plasser.  Pga økende interesse for å delta på prøven jobbes det kontinuerlig med å fremskaffe flere terreng.
I løpet av helgen ble det totalt delt ut 38 premier, noe som gir en premieprosent på ca 23%. Dette er vi svært fornøyde med.
I VK finale ble det irsk på de to øverste plassene. US Solan til Kjetil Fosnes gikk til topps og ble tildelt Cacit. Solan hadde 2 fuglearbeid. Nr 2 med Res.Cacit ble Super-Belle til Kristine og Torgeir Møst med 1 fuglearbeid, Torgeir Møst førte.
3. VK ble tildelt engelsksetter Kira til Ivar Rødsjø. 4. VK ble tildelt engelsksetter Engertoppen’s Tricko til Trude Aalborg med fører Knut Østmo.
 
Prøvens beste UK – hund ble engelsksetter Fosens Pondus til Ketil Skogan. Pondus fikk 1. og 2.UK.
Prøvens beste AK – hund ble engelsksetter Løvenskarets Birk til Roald Arntsen. Han fikk 2. og 1.AK.
 
Som tidligere år var hovedkvarteret for prøven på Væktarstua Hotell.  Vi takker Væktarstua Hotell for flott service og tilrettelegging slik at vi har kunnet gjennomføre en flott prøve.
På lørdagskvelden ble det avholdt jægermiddag, og som tidligere var det en flott buffet med varme og kalde retter.
Premieutdeling og trekking av søndagens VK – finale ble avholdt i bodegaen, der det etterpå var levende musikk med Old Spice.
Uten det gode samarbeidet fra Tydal kommune, reineiere og grunneiere har det ikke vært mulig å fått avholdt en så populær prøve, så vi vil rette en stor takk til dem.
Vi vil også få takke alle dommerne som velvillig stilte opp for oss, uten dem har det ikke blitt noen prøve.
 
Til slutt vil vi gratulere alle vinnere og takke alle som stilte på prøven. Vi ønsker dere alle velkommen tilbake til høsten.
 
For Tydalsprøven:
Jonny og Heidi Larssen                                                Ola og Bente Rønning
Finaledommere

Finaledommere var Rune Tyvold og Odd Joar Oksås

Irske fioalevinnere

Super-Belle m/ Torgeir Møst og US Solan m/Kjetil Fosnes. Dommere i bakgrunn

Fra oppropet

Fra oppropet

002 (640x480)

004 (640x480)

Parti Væktarhaugan

For fullstendig premieliste trykk her:            VK-finale premier trykk her: