Premierte hunder tilhørende avd 9:

Årets Vannøy-prøve var over tre dager. Flotte forhold og godt med ryper ga en høy premieprosent. Fredag: - 1. VK kval med CK til Hadseløyas IXI med fører Magnus Dahlgren - 3. VK kval til Hadseløyas Cash Alex med fører Royer Andre Larsen - 2. UK til Kallkallans Vingtor med fører Jan Schjetlein Lørdag: - 5. VK semifinale til Hadseløyas IXI Søndag: - 4. VK finale til Hadseløyas IXI - 2. UK til Snyfjellets NM Red Sabre med fører Harriet Wiggen AVDELING 9 GRATULERER SÅ MYE.
Kenzo_500x375

Lovende unghund i avd 9

Kenzo av Miessevarri med sin eier og fører Roy Henning Olsen har hatt en flott utvikling. Han startet på sin første prøve forrige helg på Arnøya og oppnådde 3. UK første dag og 2. UK søndag. Hunden er knapt året gammelt og Roy deltok for aller første gang. På helgas prøve på Vannøya var han ikke like heldig og fikk ikke tellende fuglearbeid.
Ett vinnande team_500x667

Ennå en lovende ungdhund

Avd 9`s kasserer Jan Schjetlein stilte for et par uker siden for første gang på prøve med sin Kallkallans Vingtor. På sin første start oppnådde han en 3. UK. Dette gå åpenbart mersmak og Jan stilte på Vannøya siste helg. Her slo Vingtor til igjen og fikk en 2. UK. Dessverre fikk ikke hunden vist reis. I avdeling 9 har vi flere unghunder på gang. Vi gleder oss til å se disse på prøve i tiden fremover.