Snørypas Lady Flanagan har vært i Frankrike og blitt parret med en nydelig og herlig hannhund United Spots Red Kite. Valper forventes medio oktober.

Begge hundene er utmerkede representanter for rasen med rasetypisk eksteriør og meget godt gemytt. Red Kite er Internasjonal Champion, Champion i Frankrike, Tyskland og Luxembourg, Europa-Vinner og 2 ganger Verdens-Vinner. Han har 1 premie fra jaktprøve i Tyskland.

Lady Flanagan er Norsk Junior Vinner og Norsk vinner. Hun har blitt kåret til årets hund 2013, årets utstillinghund i 2013 og 2014 av N.I.S.K avd.5. Hun trenes for jakt, begge foreldre brukes på jakt og 2 besteforeldre er jaktpremiert.

Unitedspotsredkite_running_510x340.jpg
Bildet over: United Spots Red Kite (far)

Lady Flanagan.jpg
Bildet over: Snørypas Lady Flanagan (mor)

Begge hundene er fri for HD (A-hofter), fri for CLAD og fri for vWD.

Vi forventer elegante, vakre og funksjonelle settere som kan brukes til jakt både i skog og på høyfjell, lett dressbare og fungerer godt som familiehund.

Vi har sterk tro på å holde denne lille utsatte rasen sunn og da er genetisk variasjon viktig, denne parringen vil bidra til nytt blod i Norge.

Parringen er godkjent av avlsrådet i NISK

Ønsker du en hund som ikke alle andre har? Som elsker å jobbe og jakte med deg og for deg? Som er vakker å se på, intelligent og rolig innom hus? Hvorfor ikke velge en Irsk rød og Hvit Setter? Besøk oss på vår hjemmeside www.snorypa.no. Send en epost eller ring!

Email: nina@snorypa.no eller krhjohan@online.no

Mobil: Nina: 92822130 og Narve: 46470388