Vi gjentar suksessen fra 2014: Avd. 1 tilbyr nå dressurkurs med fokus på hvordan DU skal jobbe med DIN hund. Kurset er et intensivt kurs i tre deler. Mellom kursdagene er det lagt opp til at du jobber med hjemmeoppgavene du får for deg og din hund. Hjemmeoppgavene er viktige for å få utbytte av neste del av kurset.
13. og 14. juni på Solbakken (Årnes): Grunndressur/individuell problemløsing/individuelle hjemmelekser. Sosial hygge/grilling og hundeprat, sammen med instruktørene lørdag kveld.

En dag i uke 32 hos KG på Kløfta: Støkktrening/ro i oppflukt/individuell veiledning og individuelle hjemmelekser.

En dag i uke 35 Hos Stian på Årnes: "Eksamen". Trening på fasan og rapphøns med hundene i fritt søk. Råd om hvordan du skal jobbe videre.

Det spesielle med dette kurset er det individuelle fokuset på hvilken veiledning/dressur akkurat du og din hund har behov for, for å nå målet om ro i oppflukt og skudd.   Til å tolke og veilede deg og din hund har vi vært så heldige å få jaktprøvedommer og "hundehvisker" Cato Jonassen til å hjelpe dere!

Lene Moen er instruktør for grundressurdelen, mens Cato står på sidelinjen og vurderer hver ekvipasje. Han vil deretter gi tilbakemelding til hver enkelt og vise/fortelle hvordan du skal gå frem for å løse eventuelle problemer du har med din hund.  Pris: kr. 1 500 for alle tre delene.

Send e-post til Heidi Aandahl på heidi.aandahl@vikenfiber.no for påmelding eller på telefon 908 22 419 dersom du har noen spørsmål.