De finske eierne av Discovery, M. Kemppainen og P. Laitinen er begge jegere og bruker ham på jakt. Oppdretter Paivi Peltonen har stilt ham på utstilling og han har oppnådd flere titler. Det som tiltaler oss veldig er hans meget gode gemytt. Det er en meget sosial og eksteriørmessig vakker og funksjonell hund.

Begge Tara`s foreldre er jaktpremiert, moren Shannonlee Snow Grouse ble kåret til Årets Irsk rød og Hvit setter 2010 og faren Craigrue Rogue ble kåret til Årets Irsk Rød og Hvit Setter 2007. Broren til Tara; Snørypas Rusty har oppnådd 2UK på jaktprøve.
Begge hundene er meget gode representanter for rasen med rasetypisk eksteriør og god mentalitet. Tara ble Nordisk vinner 2010 og kåret til årets utstillingshund i N.I.S.K avd 5. 2010. Discovery bærer tittlene C.I.E (Champion International Dèxposition) og BY MVA (Belarus Champion) UA CH (Ukrainsk Champion).
Begge hundene er fri for CLAD og HD.
Parringen er godkjent av Avlsrådet i NISK.
Vi forventer eksteriørmessig vakre, elegante og funksjonelle hunder med godt gemytt som vil fungere godt på jakt, lett å dressere og samtidig gjøre det godt på utstilling og være en utmerket familiehund.
Syntes du dette hørtes spennende ut? Besøk vår hjemmeside www.snorypa.no
Ta kontakt med Kennel Snørypa, gjerne på email : krhjohan@online.no eller mobil 92822130 eller 46470388
Fiktiv Stamtavle - klikk her  
Bilder nedenfor av Tara:

Bilder nedenfor av Discovery: