Tia-Maria og moren Spesi på Dovre

 

”Tia-Maria, etter "US" Spesiell og "US" Chasse og startet på sin første jaktprøve.

Hun finner fugl i sitt andre slipp. I medvind går hun ut i stor fart, da hun vender inn i en stilfull stand. Det er første slipp etter lunsj, vi er i nedoverbakke med partiet og dommere som tilskuere! Jeg kjører ned mot Tia-Maria og reiser henne på noen meter. Hun går villig frem. Fugl letter presist fremfor henne. Det blåses og skytes og Tia-Maria er helt rolig. Utreder etterpå.

Hun er litt "ungdommelig" i sitt søk mener dommerne (ja hun er jo bare året) så hun belønnes med en velfortjent og flott 2 UK. Tallkarakterer: 4-4-6-3-3-4.

"US" Spesiell som er etter "US" Seksi og Imingens Lz Toy finner og fugl i sitt andre slipp. Spesi (som hun kalles til daglig) starter i meget godt søk. Spesi og makker forsvinner begge over en fjellknaus. Førere med dommere går da etter og finner begge hundene i stand, dog langt fra hverandre. Det er bratt oppover og skiene bråker nok en del.

På noe avstand letter det fugl rett frem for Spesi, det blåses og skytes. Spesi er komplett rolig! Utreder bra! I tredje slipp kommer vi ikke i fugl og da Spesi også har nå roet litt ned velger dommerne å avslutte henne med en fin-fin velfortjent 3AK.

Tallkarakterer: 4-4-6-3-3-4.

Nå kunne jeg rusle ned fra fjellet, sliten og svært glad! To premier på samme dag er...........

.........ren lykke !!