Styret i avdeling 9 inviterer medlemmene til trening med FØRING AV HUND I FJELLET, KLUBBMESTERSKAP og FASTE TRENINGER.

FØRING AV HUND LØRDAG 06. FEBRUAR. Sted og kl.slett kommer senere.
OBS - OBS. Send påmelding til leder Stein Nilsen, steni5@online.no innen onsdag 3. februar. Vi er avhengig av påmelding på grunn av terrengleie (et lite gebyr må påregnes) samt instruktørantall. Et minimumstall av deltakere må vi ha før vi starter opp.

AVDELINGSMESTERSKAP LØRDAG 13.02. Sted og kl.slett kommer senere.
OBS - OBS. Send påmelding også for dette til leder Stein Nilsen, steni5@online.no innen onsdag 10.02.
Vi arrangerer dette i vinter i stedet for til høsten for å ta dette som god trening foran kommende jaktprøver. Den aktuelle helga er også den eneste "ledige" før båndtvangen inntrer. Vi må beregne en startkontingent for terrengleie.

Etter mesterskapet tar vi sikte på premieutdeling i Storgata 99 med fremvisning av DVDfilmen "Den perfekte fuglehund" samt forhåpentlig innkjøp av mat/drikke.

UKENTLIG TRENING.
Vi tar sikte på oppstart av treninger i uke 3. Inntil videre utenfor NRK Troms - første gang torsdag 21.01 kl. 1900. Deretter bestemmes tid og sted. Fra siste halvdel av februar håper vi å ha inngått nødvendige avtaler med Håkøybotn grunneierlag for leie av grendehus og brøytet plass. FOR Å FÅ DETTE TIL MÅ VI BELASTE MEDLEMMENE SOM ER INTERESSERTE, MED ET TRENIGSGEBYR FOR DEKKE INN LEIEN. VI MÅ HA TILBAKEMELDING INNEN 7. FEBRUAR FRA ALLE MEDLEMMER OM DEN ENKELTE KAN TENKE SEG Å BETALE KR 200 FOR ETT ÅR. VI FÅR DA TILGANG TIL OPPVARMET LOKALE. H U S K T I L B A K E M E L D I N G TIL steni5@online.no innen 10. februar.

Hilsen Styret.