nieida2 crop_500x296
Nieida i fint driv

Gagganjunis Nieida har vært utstoppelig i vinter.

Troner på toppen Søndag avsluttet Gagganjunis Nieida til Bodil Kanebog og Jan Riise Pedersen en helt utrolig vintersesong. På den to dagers VK-prøven på Altevann var Nieida ustoppelig. Hun jobbet glimrende begge dagene. Det resulterte i 1.VK m/CK i kavalifiseringa lørdag og 1.VK m/CK finale søndag. Allerede før den siste prøvehelga ledet Nieida suverent VK i Norgescupen i NISK, men siste helg sendte henne over skyene. Ingen andre fuglehunder i Norge, uansett rase har så gode resultater å vise til i vinter som Gagganjunis Nieida. Nieida har bare ni jaktprøvestarter i vinter, men det resulterte i sju premier. Lista ser slik ut: Arnøya: 1.VK m/CK kvalik. 1.VK m/CACIT finale Alta: 1.VK kvalik 3.VK finale Altevann: 1.VK/CK kvalik 1.VK/CK finale I kvalifiseringa under vinter-NM syntes dommerne at hun ble for lenge borte og slo henne ut. I godværet lørdag ble hun stilt i AK. Det resulterte i 1.AK. Vi tar av oss hatten og gratulerer.
NM Red Yukon_500x377
NM Red Yukon til Kato Fredriksen

Andre resultater i VK

Hadseløyas IBEN og Royer Martin Larsen fikk også denne helga premie i VK. En flott 4. VK kval på lørdag. I samme kvalik-parti fikk Kato Fredriksen og Red Yukon 5.VK. Vi iler til og gratulerer.
Tinto 1 AK_500x375
To særdeles glade gutter.

ENDELIG !!!! lyktes Knut Sollid med sin Neadalens Tinto med 1.AK på lørdag.

Med to fuglearbeid, et med reis og et uten og prima søk, kunne Knut og Tinto motta sin 1.AK. I samme parti gikk også Odd Brede Sommarseth med sin Red Senja. En flott hund som fikk seg et fuglearbeid, dessverre uten reis. Odd Brede oppnådde 2. AK også på søndag. Flott !! Stig Nilsen med sin Vinsåsens KIRA fikk 2. AK for andre gang på kort tid. Også det en flott prestasjon. Vi gratulerer så mye.