Jessie hadde fin fremgang fra slipp til slipp og fikk gå hele dagen under lørdagens prøve, men partiet fant lite fugl, så jubelen sto ikke akkurat i taket da hun på søndag fikk samme terrenget.

 ” I første slipp går Jessie ganske bra og støkker en fasan midt i slippet. Hun er helt rolig og vi får fortsette videre.

Dette gav henne en del bensin på bålet så nå begynte hun virkelig å jakte" forteller Ine.

"De to neste neste slippene er hun litt opp og ned i intensitet, men går fortsatt bra. Hun er ikke spesielt glad i stubb fordi hun aldri har funnet fugl der, mens i tetta stuper hun inn. I siste slippet går vi et område med skogkanter og interessante diker.

Jessie jobber seg inn på en fugl og fester en fin og stram stand. Foran henne er det en ugjennomtrengelig kvisthaug. Hun reiser friskt på kommando og forholder seg rolig i oppflukt og skudd, og for dette blir hun tildelt en 2.UK.

Jeg var kjempefornøyd med det, spesielt med tanke på den progresjonen hun har hatt på de siste prøvene. Nå jakter hun fra første sekund men har et klart forbedringspotensiale i stubben.Så nå bare gleder vi oss til Vestfold II neste helg og håper på masse fugl!" avslutter Ine.

Vi gratulerer så masse og ønsker lykke til!