Her kommer litt mer informasjon om NVK sitt medlemsmøte 7. januar kl 18.30. Grunnet ferieavvikling er lokaler enda ikke 100% spikret, men sannsynligvis blir det holdt i 2. etg på Stend dyreklinikk. Svar med bindende påmelding sendes nvkvestlandet@gmail.com. Det blir servert kaffe/te og enkel bevertning. Inngang er gratis for medlemmer i NVK (ikke-medlemmer bes betale kr 10 for kaffe mm.).
Vi får besøk av Kristoffer Grøtan Olson og Sebastian Plur Nilssen (se mer info under) fra Non Stop Dogwear (www.non-stopdogwear.no). I tillegg til spennende informasjon om hundekjøring og hundesport, vil de komme med historier fra sine ekspedisjoner, blant annet opplevde Sebastian et brutalt møte med en sulten isbjørn på Svalbard. De tilbyr 40% rabatt på utstyr til trekk (det vil si belte, sokker, sele og strikk). Ta med hunden(e) din(e) for å få tilpasset utstyr og størrelse.

Her er litt info om foredragsholderne:

Kristoffer Grøtan Olsen:

Driver med nordisk stil hundekjøring har 4 vorstehere og 1 pointer.Driver også litt med jakt. Resultater i barmark og nordisk: Er norgesmester, Europamester og verdensmester.

Sebastian Plur Nilssen:

Har mye erfaring med langdistanse hundekjøring, han har hvert mye på tur med hund,og har hvert på en rekke lengere ekspedisjoner med både hundeslede, ski og kajakk.


For styret NVK Hordaland,
Ingeborg Faye Vågsholm