Det er gledelig at våre irsk settere har hatt en svært god vinter, med veldig mange sterke prestasjoner. I VK ble irsk setter den rasen med flest premieringer, og i UK og AK den nest beste rasen.

I VK ble det tidlig klart at G-Tjikkom og Ronny Jørgensen skulle det bli vanskelg å følge, og med 3 stk Cacit og 3 stk CK i vinter kroner de suverent på topp med 95 poeng. På de neste plassene ble det jevnere med "US" Nokia til Elin Wittusen som nr 2 med 43 Poeng etterfulgt av Sarafjellet.s Fit for Fight til Kristine M Thybo Hansen med 40 Poeng. Begge de hundene ble NJCH i vinter.

I AK har det blitt 28 hunder som har kvalifisert seg til VK i vinter.

I UK har det jevnt i toppen i hele vinter, og det ble ikke avgjort før på vinterens siste prøvedag, "US" Speedy ledet før den siste prøvehelgen og med 2 x 1.UK på Dovreprøven var hun nå opp i 8 x1. UK i vinter!!! Speedy endte på  24 Poeng.

Hadseløya,s Alex II hadde bare en ting og gjøre, og gjorde det. Under tre dagers prøven i Arjeplog i Sverige, ble det 1. UK alle tre dager, og ledelsen var vunnet tilbake og 26 Poeng.

På 3. plassen i UK og 15 Poeng  havnet Spira av Snarud til Morten Fuglerud, som også vant Sør Norsk Unghundmesterskap i vinter.

Norges Cup Vinter 2014

Gratulerer til alle premierte !!!