Astrid Weider Ellefsen driver Vindfinnvegen hundetrening på Haugalandet der hun har spesialisert seg på kursing og instruksjon av eiere av stående og støtene fuglehunder. Hun har bred erfaring fra trening av ulike raser mot jakt og jaktprøver og har oppnådd gode resultater med mange ulike hunder. Høsten 2021 toppet hun det hele ved å vinne NM høyfjell med sin engelske setter Berkjestølen’s Neon

Astrid er opptatt av effektiv belønningsbasert hundetrening og bruker metoder som både er forståelige for hund og eier, og som gir resultater. Målet med hundetreningen er å trene fram en fuglehund som sier JA til alle aktiviteter vi foreslår enten det er å spise godis, å leke med oss, å søke etter fugl, å apportere eller å bli sittende når fuglen flyr avgårde.

Foredrag:

Belønningsbasert fuglehundtrening som fungerer.

I dette foredraget forklarer Astrid hva belønningsbasert fuglehundtrening er og hvordan vi kan bruke hundens motivasjon for å jakte til å få en jakthund som både vil og kan gjøre det vi ber den om. Hun legger stor vekt på grunntreningen av hunden der vi lærer hunden å jobbe for belønningene våre og engasjere seg i den aktiviteten vi innbyr til.

SLIK MELDER DU DEG PÅ:

•Vipps 150 kr per billett til #757375.

•Merk med navn og send bilde/kvittering til oss på messenger😄.

VIKTIG:

Billetter må bestilles via messenger og med vipps-bekreftelse. Førstemann til mølla, 90 plasser.😄