NISK avd 5 arrangerer treningssamling på Hovden 11.-13.02. Samlingen er spesielt rettet mot de som ikke har så mye erfaring med jakt eller jaktprøver og ønsker å få vite mer om hvordan hunden skal føres i fjellet. Samlingen vil også være en verdifull trening i forbindelse med jakt og jaktprøver for de litt mer erfarne. Det er flotte terreng på Hovden som anses å være godt besatt med fugl. 


Pris
Pris pr hund kr 400,-  Dersom du har flere hunder vil du få med de neste med for kr. 200,- hver.
Ikke-medlemmer betaler kr 600,- Medlemmer prioriteres.

Oppmøte
Oppmøte for registrering på Hovden Fjellstove  fredag 11.februar kl. 21.00.

Oppmøte lørdag og søndag er kl. 09.00.

Påmelding 
Deltakere melder seg på til Vigdis Ingebrigtsen på viging@online.no Påmeldingsfrist 6.februar . 

Påmelding skal inneholde: Navn på hund, alder, rase og navn på fører. Når påmeldingen er bekreftet, betales påmeldingsavgift.

Bindene påmelding med betaling for samlingen til kontonr: 1506.33.65596 Nisk avd 5 , eller på VIPPS konto 588637 Merkes: Vinter 2022 og navn på hund.

Overnatting
Hovedkvarter for samlingen blir på Hovden Fjellstove. For bestilling av rom kontakt: fjellstoven tlf. 37 93 95 43 (Jonas) eller på e-post jonas@hovdenfjellstoge.no , oppgi at bestillingen gjelder NISK avd.5 (da det er reservert rom til oss).

Enkeltrom kr. 1150,- pr/dg. i hovedbygg. Rom i delt hytte kr. 950,- pr/dg (utvask og sengetøy kan bestilles mot tillegg). Egen hytte kr. 500,-pr/dg i tillegg. Prisene  inkluderer i tillegg til overnatting: frokost, niste, påfyll av egen termos og middag.


Annen info
På grunn av smittevernregler i forbindelse med covid-19 pandemien kan det bli endringer og restriksjoner. Vi håper vi kan gjennomføre samlingen da den er utendørs.

Beregnet kjøretid fra Arna til Hovden er ca 4,5 timer, via Kvamskogen -ferje Tørvikbygd/Jondal - Odda-Haukeligrend-Hovden. Sjekk ferjetider da det går ca 1 gang pr time.


Praktisk info/huskeliste:
Bekledning til å gå i vinterfjellet. Det kan være veldig surt og vindfullt, men vi håper på godvær!

Skisko, ski, staver, smørning eller feller
Hundebur
Markeringsdekken, kondomdress, potesokker og varmedekken
Mat til hunden, hundeskål  
Seler, evt. magebelte
Termos til fjellet
Sekk
Poser til hundeskitt (plukk opp!)
Husk å bestille overnatting og betal påmeldingsavgift

Mvh Styret i Avd.5

Hovden Fjellstove.jpg