NISK LOGO copy_150x150.jpg

 

                                               Medlemsmøte Tirsdag 26.Nov kl 19:00

 

 

Nisk Avd5 har den store gleden av og inviterer til Medlemsmøte i Staten Hus 26.Nov kl 19:00.

 

 

Tema For kvelden:

 

1900-20:30  -  Foredrag om Flåttbårne sykdommer hos hund og Magedregning 

 

Vi har vært så heldig å få Veterinær Anne Kristin Milde til å komme å holde foredrag for oss.  Hun er i en klasse for seg når det gjelder veterinærmedisin, og er en stor ressursperson for det faglige miljø.

Anne Kristin Milde tok veterinærmedisinske studium i Oslo og embetseksamen i 1971, og har siden den gang jobbet både som almenpraktiserende veterinær og spesialist med spesialkompetanse innen kirurgi

Milde.jpg

Hun var en av de første kvinner innen veterinæryrket da hun tok sin utdannelse i 1971, og hun har stadig som mål å holde seg oppdatert.

I flere omganger har Anne Kristin drevet forskning og undervist i kliniske fag ved Norges Veterinærhøgskole. Det var også hun som startet og var med å bygge opp Dyreklinikken på Stend. I dag jobber hun på Hesteklinikken på Travparken og ved Myrbø Dyreklinikk. Anne Kristine underviser også en del ved Stend Jordbrukshøyskole i fagene Sykdomslære og valgfag Hest.

 

20:30- 22:00  –  Hunde Quiz med servering av Gratis Pizza.

 

 

Vi håper så mange som mulig har mulighet til å tilbringe kvelden sammen med oss på ett spennende foredrag og en kjempe sosial sammenkomst.

 

Kontaktpersoner for Medlemsmøtet

Nina Hordnes – mob:928 22 130 og Anniken Friis – mob:986 26 524

 

 

 

 

Mvh

Styret Nisk Avd5