NISK avd. 5 inviterer til Lavlandstrening

 

I samarbeid med Vestfold Fuglehundklubb inviterer vi medlemmer til treningssamling 5.-7. September  på Vikerøya ved Tjølling.

Det er rikelig med utsatt fugl; fasen og rapphøns og vi kan "garantere" at hunden kommer i fugl og får god trening på stand og ro i oppflukt i et fantastisk terreng! Lørdag vil det bli små partier med gode erfarne instruktører ( flere er jaktprøvedommere) , kr. 800,- pr.hund. Søndag er det mulig å få samme opplegg som lørdagen, eller gå i større gruppe med kjentmann og ha egentrening, kr. 450,- pr .hund.

Overnatting vil bli på Ula Camping som ligger like ved. Har bestilt hytter, ca. Kr. 270,- for to overnattinger ( basert på 3 i hver hytte). Her er det mulig å ha felles grilling om kveldene, dersom dårlig vær kan vi sitte inne på campingens pub å spise maten ( ikke medbrakt drikke).  Hyttene er enkle med senger og kjøkkenkrok, ikke bad. Felles snitæranlegg og parkering like ved. Fint område for hunder.

HUSK: hundebur, hundemat, dekken, bånd, fløyte, evt. langline, støvler/fjellsko, sekk, dyne/ pute eller sovepose, grillmat, frokost, drikke.

Påmelding innen 25.august på e-post til: viging@online.no

- navn og alder på hund

- navn+ e-post adr + mobil til eier

- hvilken type trening ønsker du søndag; med instruktør eller egentrening?

- kjører du sammen/ har ønsker om å bo sammen med noen?

 

Velkommen til lærerik og god trening før jakten!!!

 

Hilsen Vigdis Ingebrigtsen, nestleder NISK avd.5