Glade deltakere.jpg
Deltakerne klare til dyst.


Helgen 14. – 16. februar inviterte avd 5 til vår årlige vintersamling. For andre år på rad var vi på Maristova på vestsiden av Filefjell. Vi hadde sikret oss masse gode terreng å trene i, både lavere områder i bjørkebeltet og på fjellet. Værmeldingene ga oss litt spenning dagene før samlingen. Heldigvis roet vinden seg noe, og vi fikk to fine treningsdager ute i vinter og snø.
 

I alt 25 deltakende hunder med førere deltok på samlingen. Tradisjonen tro startet vi fredag kveld med gjennomgang av helgens program. Lørdag morgen gikk vi ut i fire ulike partier. Lørdag kveld hadde vi gjennomgang av partiene ved våre instruktører og sosialt samvær. Ett av høydepunktene var utdeling av ”Dagens overraskelse”, som går i år gikk til Unni Stiansen med Mira for iherdig innsats og deltakelse på våre samlinger og kurs. På lørdagen kom Mira endelig i fugl, våknet brått og gikk videre i søk med et helt annet opplegg enn det vi har sett før. Gøy å se!
Unni Dagens overraskelse.jpg
Unni får overakt gave fra styremedlem John.

Søndagen ble årets klubbmesterskap avviklet, med Øystein Johnsen som dommer. Samtidig hadde vi ute to treningspartier.

Det var mye fugl, og mange gode situasjoner for hunder og førere i løpet av helgen. Men fuglen satt løst, så de fleste hundene fikk en del utfordringer med å feste stand. Helgen ga likevel kjempefine treningsmuligheter for alle, og mange fikk nye opplevelser i fjellet. Instruktørene og dommer uttalte at vi har mange gode søkere og talenter blant klubbens medlemmer, og det liker vi jo å høre.
Uten mat og drikke..._300x225.jpg
Uten mat og drikke....
IMG_8862_300x225.jpg
Fine forhold for folk og fe
 

Resultat fra klubbmesterskapet:

UK:
 1. US Athos - Fører Kjetil Mikelsen
 2. US Bambus - Fører Egil Hauge
 3. Neadalens  Sol Angelica - Fører Silje Jakobsen
AK:
 1. Kongsvollsrypas Nala - Fører Trond Askvik
 2. US Isis - Fører Eirik Sande
 3. US Chevy - Fører Frode Magnussen 
  IMG_8867_300x225.jpg
  Vinnere i samlet tropp! 
     

En stor takk til våre instruktører og dommer. Gratulerer til alle som høstet premier i årets klubbmesterksap!