Nok en gang ble det seier for US Kuling i en VK-finale. Denne gangen var det på Vestfold fuglehundklubbs andre lavlandsprøve for høsten det skulle skje.  I det ene av tre kvalifiseringspartier fikk Kuling en 3. VK, før han i finalen som så mange ganger før dro til med en 1. VK m /CK!!

Imingens Tingeling ( Ibber - Lollipop) til Robert Gill var også i Vestfold til sin debut i AK, og fikk her en sterk 2. AK. ”Ting” som fylte 2 år for noen dager siden manglet iflg Kennel Imingens hjemmeside kun reisen for en høyere premie.

På Nannestad var det skogsfuglprøve i helgen, og her ble det premie til Furunakkens Feya og Geir Haugen. Freya hadde som mange vil huske en ”glansperiode” høsten 2008, da hun vant NC- skog. Etter valpefødsel har det nå vært en periode uten premie, og en 2. AK smakte nok uansett godt! I et av lørdagens slipp rapporterer Freya, men da dommer og fører blir med frem, er fuglen fløyet. Dermed ble det en tomstand på kritikkskjemaet i stedet for rapport. Også på søndagen får Freya seg en stand. Denne gangen går fuglen uten at Freya får vist reis, og dermed ble det andrepremie.

Halvbroren Faun stilte også på Nannestad uten å være i fugl noen av dagene. Et artig poeng med denne prøven var forøvrig at syv av ni premieringer gikk til hunder født i 2008, så myten om at skogsfuglprøver bare er for de erfarende, fikk seg en liten knekk.

Vi gratulerer de premierte!