Uten å ha briljert i kvalifiseringen ( videre på søk ) og semifinale ( 6. VK ) var US Kuling nok en gang best da det dro seg til i finalen på NESK`s høstprøve sist helg.

To komplette fuglearbeid og ellers uten minuser var det som skulle til for å innkassere en ny CACIT.

Her er hva dreieboka forteller om hans to slipp:

2. Slipp: IS Full-Fokus Av Kjerringholm - IS US Kuling Kuling tar et slag til venstre og går inn i en fast stilfull stand rett etter slipp. Avanserer til ny stand. Rype sees løpe på bakken. Fører går helt opp til Kuling, rype letter og det skytes i lufta. Kuling utreder og apporterer ok. Full-Fokus kommer litt på etterskudd. Noe bedre plan i søksopplegget er ønskelig på begge to. Kuling over Full-Fokus.

11. Slipp: ES Slottvidda`s I M Ylva - IS US Kuling Kuling tar føringen, begge går flott. Mot slutten finnes Kuling i stand. Går villig på og reiser rype og er rolig i oppflukt og skudd. Utreder ok. Kuling over Ylva.

Til Kongsvoll hadde også Linda Bekkevold og Øyvind Torgersen tatt turen og det ble premie både på Skrimfjellets Odin med 2 x 2. AK og Gaia med en 3. AK.

Under NM skog hadde vi også godt håp om lokale fremganger. Avdelingen rår etterhvert over et knippe meget habile skogsfuglhunder, men dessverre var det ingen av disse som nådde helt opp denne gangen.

Både Imingens Lz Kayleigh til Gisle Sveva, Sæterelvas Tyra til Marit B. Lund og Neverdalens Yatzy til Thor Eide røyk ut i kvalifiseringen.

I semifinalen var det takk og farvel til Furunakkens Faun til Tonje Evju, mens Geir Haugens egen Furunakkens Freya og Arne Huses Raufjellets Lyng tok seg til finalen.

Begge førerne har vært der før. Geir seks ganger! Hundene går meget bra, og Freya finnes i et område der det letter tiur, men uten at situasjonen kan godkjennes.

 

Nok en gang premie på Linda og Odin.

 

VI gratulerer de premierte!!