Basert på forhåndsrapportene var vi spent på fuglebestanden, og det ble funnet mindre fugl enn i et normalår, men mange hadde likevel sin sjanse. Været var vekslende, det skiftet fra kraftig tordenvær og skybrudd, til lettskyet oppholdsvær. Det var dessverre omtrent vindstille. Skogbunnen var også mettet etter sommerens nedbør, så det var relativt liten skogbrannfare...

 Det var 15 påmeldte hunder, hvorav 14 gikk ut i terrenget, fordelt på 4 partier. Dette er mindre deltagelse enn vanlig, noe som kanskje bl.a. kan tilskrives flere ”konkurrerende” prøver på østlandet denne uka. Vi er så heldige å ha et knippe meget godt kvalifiserte dommere i vårt område, som trofast stiller opp for oss. Tusen takk til årets dommere som var: Per Jørgen Thowsen (NKK rep), Jørn Lindtvedt, Arne Hvamb og Geir Haugen.

Årets prøve fikk den korteste premielisten siden prøven ble arrangert første gang i 1995. Kun en premie ble delt ut, men mange hadde sjanse på fugl. Vi gratulerer NO34088/09 GS Solheimfjellets Brando e/f Bjørn Pahlm 3.AK Skog.

Takk til Eukanuba som stilte med fôrpremier. Takk også til Linda Bekkevold og Marlis Strøm Karlsen som styrte sekretariat og kiosk. Vi gratulerer den premierte, og ønsker dommere og deltagere velkommen tilbake neste år.

Skitt Jakt!

Arne Huse Prøveleder