Klubbmesterskapet i NISK avd. 9 ble i år holdt lørdag 07.02.15. Det var 20 påmeldte hunder, men pga. varselet om at ekstremværet «Ole» var på vei inn fra Nordsjøen fikk vi stort frafall. Totalt stilte det 8 hunder ( 2 i UK og 6 i AK ). Av de oppmøtte var der tre mann fra midt-fylket som hadde trosset både Yr.no og Storm.no. Da snakker vi om entusiaster. Vi møttes på Kvaløysletta om morgenen og med de til dels dystre værutsiktene som var meldt så ble vi enige om å gjøre et forsøk og så heller snu hvis det ble for ille. Imidlertid viste det seg at vi fikk en fantastisk dag i terrenget. Flotte forhold for skigåing og med mye fugl i terrenget. Vi hadde fugl i nesten alle slippene og alle hundene fikk flere muligheter for fuglearbeide. Ekstremværet «Ole» glimret med sitt fravær under hele mesterskapet.  

Karene fra midt-fylket fikk full uttelling for sin innsats og ble belønnet med 1 plass både i UK og AK. Vinner i UK ble Snyfjellets PS Kuling v/ Øyvind Wilhelmsen med Snyfjellets PS Tsunami v/Odd Brede Sommerseth på en hederlig andreplass. Herlige unghunder som vi nok vil høre mer til i årene som kommer.

Vinner i AK ble G-Primus av Miessevarri m/Stian Børge Korneliussen. På andre kom F-Kenzo av Miezzevarri v/Roy-Henning Olsen og på tredje Lillfjällans (Aja) Pentyl v/Geir Pedersen.

Som dommer stilte en meget sporty Ingrid Frenning. Vi takker de oppmøtte for en trivelig dag i terrenget og ser frem til neste års mesterskap.