Helgen 6. – 8. februar 2015 arrangerte NISK avd5 treningssamling og klubbmesterskap på Filefjell. 36 hunder var meldt på, men på grunn av sykdom ble det til slutt 32 hunder som skulle være med. Det var også noen som ikke kom seg over Filefjell på grunn av stormen ”Ole”, men vi var en god gjeng med hunder og entusiastiske eiere som trosset været og stilte opp til trening lørdag morgen. Treningen ble utsatt ett par timer på grunn av dårlig sikt, men etter hvert så lettet det og vi tok oss en kort tur, vi holdt oss i bjørkeskogen så vi slapp unna det verste uværet. På kvelden var det fellessamling hvor dagen ble oppsummert, og dagens opplevelse ble utdelt. Dagens opplevelse gikk til Jørn Lunn Olsen som er nybegynner i fuglehundsporten og Quattro på 22mnd som var komplett rolig på rype som lettet fra dokk. Mange av hundene var i nærkontakt med ryper denne dagen og de jobbet på selv med den sterke vinden.

En stor takk til våre flinke instruktører Jørgen Krabbedal, John Rygg, Fritjof Stangnes og Helge Pedersen som alltid stiller opp.

Parti i snøstorm_510x287.jpg

Søndagen skulle vi egentlig hatt Odd Harald Sørbøen til å dømme klubbmesterskapet men han kom seg dessverre ikke over fjellet på grunn av det dårlige været, så Helge Pedersen stilte sporty opp som dommer. Det var også ute to treningspartier. Været var heldigvis bedre og vi fikk en flott dag i fjellet. Det var mye ryper å se i fjellet denne dagen, men det er ikke så lett for hundene når rypene ligger i dokk.

IMG_1021_510x383.jpg

Det var beinhard konkurranse i klubbmesterskapet og spenningen var høy helt til siste slutt. Resultatet ble slik:

1.plass  UK - Liatoppens Missi - Ketil Skjæveland

2.plass UK - Kongsvoldrypas Guiness - Trond Inge Askvik

3.plass UK - Tempelhågens Røde MT-Milly - Ingrid Thorsen

 

1.plass AK - "US" Red Hot Chili - Ronny Lockert

2.plass AK - Livardens Lobo - Fritjof Stangnes

3.plass AK - Valeheias Laica - Kjell Hansen

Vinnere_510x383.jpg

 

Jentepartiet_510x287.jpg

Jentepartiet

Samling på kvelden_510x680.jpg

Samling på kvelden

Bjørkeskogen lørdag_510x680.jpg

Fra bjørkeskogen på lørdagen

John_510x680.jpgJohn_510x680.jpg

Instruktør John Rygg

Ingrid_510x680.jpg

Ingrid Thorsen med sin Milly og Sol og Jenny