Vi samles på posthuset på Garen Camping fredag 20 februar klokka 2100 for informasjon og sosialt samvær . På lørdagen blir det satt opp treningspartier, på søndagen blir det klubbmesterskap/treningspartier. Lørdag kveld blir det oppsummering av dagens hendelser samt sosialt samvær på posthuset. Klubben stiller med erfarne instruktører som veileder uansett hvilket nivå man befinner seg på.

Vi har i år fått terreng på Drølstøl-Hadle-Skisete sameige samt Krossdalen Sameiget, se terreng 4 + Krossdalen på kartet nedenfor. Tidligere år har vi også hatt anledning til å benytte terreng 5 på Feet sameige, og grunnet bortfall av dette har vi jobbet for å få innpass i Krossdalen Sameiget i steden for, hvor det rapporteres om en del fugl :)

Vi insisterer i år som i tidligere år om at hundenes etterlatenskaper fjernes fra hytteområdet. Du kan jo selv tenke deg hvor mye skit det blir når 50-60 hunder har gjort fra seg i 2-3 dager rundt hytteveggen.

Og sist men ikke minst; Husk masse loddpenger til det store lotteriet lørdags kveld. Vi har i år mange flotte premier både for to og firbeinte!

 


Påmelding til Anniken Friis på mail af-fgn@online.no  innen 13 februar.  

Pris:
Kr 250 for 1 hund, deretter kr 100 per hund. (dvs kr 350 for 2 hunder, kr 450 for 3 hunder osv)
Dersom hund/fører mot formodning ikke er medlem i Nisk avdeling 5, tilkommer et tillegg på kr 100 per hund.

Deltakerne sørger selv for egen overnatting.

Ta kontakt med:
Garen Camping
v/ Rannveig & Leidulf Garen
5785 Vøringsfoss
Telefon 53 66 57 25
 

Klikk her for veibeskrivelse