For mens eieren Marlis S. Karlsen passet vennens nyfødte GS-valper, tok Arve Hansen med seg Donna til Hemsedal, og jubelen sto i taket da føreren kunne melde tilbake om at en 1. AK var i boks.

Marlis anskaffet seg hund i hva hun selv betegner som ”godt voksen alder”. Det var i 2003 at hun tok kontakt med Elin Wittussen, og senere hentet hjem Donna som forøvrig er etter US Zimbad og US Coolie. Donna var en stor utfordring for Marlis så hun søkte tidlig kontakt med fuglehundmiljøet, og har vært på mange kurs og samlinger opp igjennom årene. På den måten kom også sosiale Marlis inn i styre og stell både i NISK avd. 2 og i Vestfold fuglehundklubb. Hun har kost seg sammen med Donna på turer på fjellet og i skogen rundt heimen i Sande, og også slengt seg med på en og annen prøve. Donna er en energisk dame med prima søkskvaliteter, er en god viltfinner, men manglende reis var et problem. Tidligere er hun premiert på prøve med en 2.UK og en 3.AK .Om det er Arves inntreden som har gjort at det har løsnet for Donna skal vi ikke mene for mye om, men det er et faktum at hun gjorde det bra både under klubbmesterskapene til NISK avd.2 og Vestfold fuglehundklubb sist høst, før hun altså i helgen fikk sin 1. AK.

Kritikken fra dommer lyder: "Donna starter i stor fart og fin stil. Dekker anvist terreng på en erfaren måte i god kontakt med fører. Utover dagen og på meget tungt føre fortsetter Donna sitt meget gode søk. Stand. Da fører kommer til reiser Donna villig og presist ryper. RIOS. Utreder ok. Senere: Ny stand. Da fører er på vei opp til Donna letter ryper. Donna er rolig i oppflukt og skudd.. Utreder ok. En meget tiltalende hund som idag får sin fortjente 1.pr. AK. Apportbevis forelagt".

Vi gratulerer hund, fører og eier og håper å høre mer fra trekløveret.