Hei,



Vedlagt oversendes brev fra Avd. 1, Avd. 3, Avd. 7 og DK Møre & Romsdal:





Det vises til lover for Norsk Irsksetterklubb §12.



§12 Ekstraordinær generalforsamling

Ekstraordinær generalforsamling avholdes hvis styret eller minst 10 % av

medlemmene forlanger det. Møtet innkalles med minst 14 dagers varsel sammen med angivelse av de saker som skal behandles. Kun de oppgitte saker eller forslag kan behandles. For møte- og stemmerett gjelder samme regler som for ordinært årsmøte.



Undertegnede representerer over 50% av medlemmene i NISK, og har på få dager samlet inn støtte, pr e-post, fra mer enn 10 % av medlemmene (180 foreløpig) for sitt krav om at det skal kalles inn til ekstraordinær generalforsamling i henhold til § 12.



Vi ser at styret – etter at de mottok vårt krav om ekstraordinær generalforsamling på epost 31.05, – selv har kalt inn til slik generalforsamling. På denne er imidlertid ikke sakene om mistillit til styre og avlsråd, samt eventuelt valg av nytt styre og avlsråd, satt på saklisten.



Vi har nå samlet kvalifisert støtte både, om en velger å forholde seg til representasjonsmodellen eller til antall enkeltmedlemmer. Vi ser imidlertid at den 7. august er en lite gunstig dato. Vi ber om at styret kaller inn til ekstraordinært GF så snart som mulig ift. 14 dagers fristen, f.eks. 3. juli, og at sakslisten for denne ekstraordinære generalforsamlingen endres og blir som følger:



Sak 1: Mistilit til styre og avlsråd

Sak 2: Eventuelt valg av nytt styre og avlsråd

Sak 3: Styret foreslår å endre lovtekst fra 1.1 §11 Generalforsamlingen.

Generalforsamlingen er klubbens øverste beslutningsorgan. Generalforsamlingen innkalles av styret og avholdes hvert år innen 15. februar. Innkalling skjer skriftlig til distriktsavdelinger og distriktsrepresentanter med minst 4 ukers varsel.

til 1.1 §11 Generalforsamlingen

Generalforsamlingen er klubbens øverste beslutningsorgan. Generalforsamlingen innkalles av styret og avholdes hvert år innen *15. mai*. Innkalling skjer skriftlig til distriktsavdelinger og distriktsrepresentanter med minst 4 ukers varsel.

Sak 3 9.14 - Innavlsvedtaket fra året GF.

Forslag til vedtak: Vedtaket oppheves. Saken henvises til en bredere behandling i organisasjonen, som etter en grundigere faglig utredning også skal omfatte avdelingene, avlksråd.

3. Ny behandling av regnskap 2009.



Undertegnede har forholdt seg til gjeldende lover og vårt krav er berettiget. Vi viser også til at minimumsfrist for innkalling til ekstraordinær generalforsamling er 14 dager, slik vil det heller ikke være noen lovmessig hindring å utvide sakliste slik som vi krever.

Ut fra våre erfaringer med det sittende styrets evne til å tolke lovverket, sender vi likevel kopi av dette brevet til Norsk Kennel Klubb, slik at de kan være forberedt på en eventuelt snarlig behandling i konfliktråd/lovkomite, dersom dette mot formodning skulle bli nødvendig.

Vi gjentar at vi har tilstrekkelig lovmessig støtte til å kreve en egen ekstraordinær generalforsamling, men er klar over de kostnadene dette vil påføre klubben. Men dersom styret vil fortsette å trosse medlemmenes lovmessige krav, vil vi likevel kreve mistilliten behandlet på en egen ekstraordinær generalforsamling. De økonomiske merutgiftene for denne, vil da utelukkende være det sittende styrets ansvar.

Med vennlig hilsen



For Styret i Avd. 1 For Styret i Avd. 3 For Styret i Avd. 7 For DK Møre og Romsdal



Lene Moen Kai Kjernsholen Arild Ove Østmo Renè Meinertsen

Sign Sign Sign Sign