Avdelingens hunder fortsetter å imponere og viser som Lauvåsens FD Celtic er herlig Spirit. I helgen ble det bla en 3.VK finale til Neadalens Eternal Fame samt 1.UK til Furunakkens Balto!

For å starte i Femunden og Romerikes FHK`s prøve kom Neadalens Eternal Fame til Hanne Bergh og Kjetil Mågerud seg videre til finalen på søk. Her fikk Fame som er etter LP-A Litj Nea og US Orkan seg en stand i sitt tredje slipp, men fikk dessverre ikke vist reis. Uansett en flott prestasjon av Fame som vi skal presentere i en egen artikkel nærmere påske.

Geir og Balto med 1.UK på Dovre

 

Furunakkens Balto til Tonje Evju og Geir Hagen har vært en hyppig gjest på premielisten også tidligere i vinter, men har manglet prikken over i`en, men den kom i helgen. Geir hadde tatt turen til Dovre og Norsk Bretonklubbs prøver der oppe.

Her fikk endelig Balto betalt for flere langhelger med trening i dette terrenget, og kunne innkassere sin 1. UK på fredag. På lørdag ble det også premie. Denne gang en 2.UK, og dermed ligger han helt i toppsjiktet i Norgescupen.

På Skinnarbu startet også flere av avdelingens hunder og Øyvind Torgersen var ikke snauere enn at han førte både sin egen Skrimfjellet`s Gaja og samboer Linda Bekkevolds Odin til henholdsvis 2. og 3. AK.

Lauvåsens FD Celtic Spirit i herlig driv

Også var det Celtic Spirit da. Syv år gamle Spirit hadde sin glansperiode vinteren 2008 da hun ble premiert flere ganger, og alle gikk egentlig og ventet på en 1.AK.

Men damer er damer og Spirit hadde andre planer, bla ”familieforøkelse”!

Innbilte svangerskap og årene har rent på, før hun i helgen endelig var tilbake igjen med en svært hyggelig 2.AK !

Derfor et kjempegrattis til eier Jan Erik Faugstadmo og alle de andre premierte !