Prøven gikk av stabelen i helga i sol fra skyfri himmel og turboføre begge dager der alle deltager ble fraktet ca.23km inn i terrenget med snøskuter, terrengene var bra besatt med fugl og da spesielt i VK terrenget. Det ble arrangert 1 dags vk + uk-ak begge dager med totalt 74 starter, ut av det ble det 21 premieringer der de røde sto for 8 av disse.

Utsikt over Store Gallok

                     Utsikt over Store Gallok

Da vi i kennel Pasvikdalen ikke lyktes med egne hunder denne helgen gjorde andre med hunder fra oss en kjempe innsats. Pasvikdalens Nemo til Dag Stian Johnsen og Christell Seljesether startet i VK på lørdag og kom ned fra fjellet med en 2VK m/ck etter to flotte fuglearbeid m/reis, med at det er hjemmebane og 1 dager vk meldte de Nemo like godt på i AK på søndagen hvor han ikke var snauere en at han kom ned med 4 fuglearbeid m/reis å en velfortjent 1AK i ryggsekken han ble med den prestasjonen kåret til prøvens beste AK hund. . Pasvikdalens Zita og Trond Mikkelsen stilte opp som debutanter i prøvesammenheng med sin første fuglehund, som debutant og førstegangs eier gjorde de en meget flott innsats med 1 fuglearbeid u/reis og kom dermed ned med en utrolig flott 2AK i sin deby.

Geir Ove og Hegglifjellets Järvi

                   Geir Ove og Hegglifjellets Järvi

Ellers vil vi å nevne vår gode nabo Geir Ove Adreassen som kom ned fra fjellet lørdag med en etterlengtet 1 AK på sin IS Heggelifjellets Järvi som gikk som en kanonkule hele dagen og fikk seg et flott fuglearbeid m/reis.

Andre Irske som gjorde det bra på Gallok: IS - Guojmme Av Kjerringholm - Gunnar Tjikkom 1AK IS - Lundebakken's Fg Sara - Stein-Are Wara 2UK IS - Imingens Lk Prinsesse - Fredrik Ingilæ 2UK IS - Vieksa's Finny - Per Sverre Hallås 2UK

Vi gratulere så mye til alle sammen for flotte prestasjoner.

Mvh Geir og Monica Koppen Kennel Pasvikdalen