Arnøya 20
Friskt vær kunne ikke stoppe disse to.

Nieida og Jan sikret seieren i VK-finalen med CACIT

Under lørdagens VK-finale vant Nieida sitt kvalifiseringsparti med CK. I finalen søndag kjempet Jan og Nieida mot Stig Kvernmo og hans Perle om seieren. Nieida gjorde utmerkede søk og i sitt siste slipp et flott fuglarbeid på en flokk nyslått fugl. I tillegg til Nieida, stilte 3 andre hunder fra samme Gagganjunis-kull som henne. 2 av disse ble premiert (Eiri med 2. AK og Mattis med 3.AK).
Eli og Eiri_500x431
Gagganjunis Eiri og Eli Wang.

F-Exxo av Miessevarri til Linda/Harry Hansen ble premiert i UK begge dager.

Følgende irske fikk premier under prøven på Arnøya: AK. - 2. AK Gagganjunis Eiri og Eli Wang. - 3. AK Gagganjunis Mattis og Stein Nilsen UK. - 2. UK Ari av Miessavarri og Trond Bakkehaug - 2. UK F-Exxo av Miessevarri og Linda/Harry Hansen - 3. UK F-Exxo av Miessevarri og Linda/Harry Hansen - 3. UK Kira og Per Andersen - 3. UK Jalgesvaddas Buster og Rune Sommerli
Arnøya 20
Gagganjunis Nieida - en hund med sterk mentalitet

Forholdene krevde hunder med god mentalitet

Lørdag var det noenlunde bra forhold først på dagen, mens det ble vindøkning og nedbør utover. Søndag var det imidlertid forhold som krevde hunder med sterk psyke for å kunne gjøre en jobb i fjellet. Mange maktet ikke svømming i dyp snø med sterk vind. Dette var forhold for hunder i god fysisk og psykisk form. Det skal også gis honnør til arrangøren, Nord-Troms Fuglehundklubb, for et utmerket arrangement som hadde hovedkvarter hos et fantastisk vertskap i Elisabeth og Jan Johannessen på Lauksletta Overnatting.