Lørdag ble en fin dag i fjellet med mye fugl noe som resulterte i flere premierte hunder. Kuling selv hadde et meget godt søk og i tillegg et komplett fuglearbeid m/presisjon, og ble belønnet med 2. VK m/ck.

På søndag gledet alle deltakerne seg stort til finaledagen. Dessverre skulle det vise seg at nesten all fuglen som hadde vært synlig på lørdag, var forsvunnet fra terrenget denne dagen. De få som ble observert, klarte heldigvis tre hunder å håndtere på en god måte, men dessverre var ikke Kuling en av dem.

Når det gjelder US Tornado er han ifølge eierne inne i sitt siste prøveår. I utgangspunktet var han ikke påmeldt verken til Sirdal eller Hemsedal, men ”gamlefar” viser seg å holde formen godt, så han får kanskje noen flere starter enn tenkt i vinter.

”Ellers er det på tide å starte opp med noe nytt etter Tornado” sier Randi Halvorsen. ”Vi har noe i kikkerten, så det blir nok valp i løpet av sommeren……. Det blir spennende å begynne på noe nytt, samtidig som det er vemodig å tenke på at Tornado ikke skal være en del av jaktprøvedagene våre om kun ett års tid. Men vi får håpe og tro at han fortsatt har mange, mange jaktdager igjen i livet” avslutter Randi.

Vi gratulerer med en flott start og ønsker lykke til med valg av valp!!

NJCH US Kuling