2 x 2.AK til Linda og Odin på Hovden

Vi har registrert flere sterke resultater denne helgen. For å begynne med NM-lag høyfjell, ble det som kjent en bronse til irsksetterlaget hvor US Tornado og US Kuling var deltagere.

Kuling gjorde også sine saker bra under kvalifiseringen til den individuelle konkuransen med en 4.VK, men lenger kom ikke ”vindgutta” denne gangen.

Det gjorde heller ikke Remdalens Era til Yngvar Wermskog som oppnådde en 6.VK i kvalikken.

I UK-klassen på Kongsvold ble det nok en gang en 1.UK på Neadalens Discovery og Ole Verner Hoff,og vi ønsker ekvipasjen lykke til under Norsk Derby som starter med kvalifisering 25.september.

På Hovden stilte Skrimfjellets Gaja og Odin, og denne gangen var det Odin sin tur til å lykkes. Og ikke bare en gang. Det ble nemmelig en 2.AK på Linda og Odin både fredag og lørdag!!

På fredag ødela makker Odins sjans til å få vist en reis, mens han på lørdagen lenge lå ann til en førstepremie etter et komplett fuglearbeid. Han viste større intensistet i søket denne dagen, men ble avsluttet etter tredje slipp.

Helgens kanskje hyggeligste nyhet kom fra Ålen i Sør-Trøndelag der Thor Eide og Neverdalens A`Yatzy endelig kunne innkassere en 1.AK!! Etter åtte andrepremier skulle det altså omsider lykkes, og vi gratulerer så mye!