Så er apportprøvesesongen i gang, og i alt fem irske settere fra avdeling 5 deltok på Askøyprøven helgen 15. – 16. juni, arrangert av NVK Hordaland. Til sammen deltok 28 hunder på prøven og IS var representert med tre hunder i UK og to hunder i AK.

Prøven ga fine resultatene for våre deltakere:

 ”US” Isis til Eirik Sande fikk 1. UK og ble også prøvens 2. beste UK hund lørdagen.  ”Endelausmarka`s” Moira til Arnstein Haugen fikk 1. AK.  Lille ”RødDrømmen`s” Adele til Catrine Bratland med fører Vigdis Ingebrigtsen har nettopp fylt året og knapt lært seg å svømme, men gjennomførte øvelser begge dager med 2 x 3.UK som resultat. Også ”Grimasteggens” Jenny til Silje Jakobsen og ”RødDrømmen`s” Alvin til Eli Korneliussen viste flott innsats på prøven.

Askøyprøven var et kjempefint arrangement, med mange hyggelige folk og dommere som gav gode råd og oppmuntrende tilbakemeldinger til deltakerne. Nisk avd 5 har hatt fokus på apport gjennom flere kurs, og prøver å oppmuntre våre medlemmer til å delta på apportprøver. Vi gratulerer alle for deltaking og ikke minst, for flotte premieringer!

US Isis.jpg
"US" Isis
Endelausmarkas Moira_510x379.jpg
"Endelausmarkas" Moira

RødDrømmens Adele_510x907.jpg
"RødDrømmens" Adele