Samlingen var spesielt rettet mot førere og hunder som ikke har vært så mye på jakt eller jaktprøver, men også mer erfarne medlemmer deltok. Denne type samlinger gir verdifull trening til jaktprøver utover sesongen. Årets høstsamling ble en suksess, ikke minst på grunn av et helt fantastisk vær: Litt snø på bakken gjorde at fjellet ble et usedvanlig vakkert skue, sol og blå himmel dagene gjennom, fullmåne om natten, og ikke minst: litt vind og ryper i terrenget.  I løpet av helgen fikk vi derfor mange fuglesituasjoner og en god del fuglearbeid. Både unge og gamle hunder fikk prøvet seg. Styret registrerte mange fornøyde deltakere!

Treningen ble lagt opp som en jaktprøve, så alle kunne lære hvordan dette gjennomføres og hva man skal trene på. Deltakerne fikk instruksjon i å føre hunden sin, med individuell tilbakemelding og råd, både ute i terrenget og ved gjennomgangen på kveldsamlingene. Lørdag kveld hadde vi tradisjonen tro lotteri med et rikt utvalg av premier. Det ga god stemning og fine inntekter til klubben.

Styret takker alle positive deltakere og ikke minst, våre dyktige instruktører, som gjorde en uvurderlig innsats for å hjelpe andre fram i denne flotte sporten vår!



Ett av partiene klare til innsats.

Rørbakkens Apasje i full aksjon.


Skjerpholtets Bajas i fin stand.


Instruktør John med Atilla - alltid like blid!