Når det gjelder championatet til Furunakkens Freya og Geir Haugen er dette omtalt før på våre sider, likeså sønnen Baltos 1. AK. Men det skulle bli flere premier på Furunakkens i Ljørdalen denne helgen. Både Balto med en ny 1. AK, Freya med 2. AK og Morten FuglerudsVilja med 2 x 2. AK kom på premielistene. Mao.seks premier på seks starter !!

Andre med grunn til å være fornøyd med helgen er Randi Halvorsen og Rune Magnussen. De hadde tatt turen til Kiærprøven hvor Kuling tok seg til finalen sammen med Eternal Fame til Ketil Mågerud. Kuling tok seg dit med 3. VK kval og 2. VK semi, mens Fame ble premiert i semifinalen med en 5. VK. I finalen kom de desverre ikke på premielisten. Et ”plaster på såret” ble det for Randi og Rune da deres nye håp Liatoppens Zyklon på sin første jaktstart kunne innkassere en overbevisende 1. UK.

En annen unghund med premie på Kiær ble Bella til Håvard Stokkerud som fikk en flott 2. UK på sin andre jaktstart.

En annen ”fersking” med premie var Skrimfjellets Ekko til Knut Greivstad. Ekko og Knut hadde tatt turen til Hovden hvor de fornøyd kunne hente seg sin første jaktpremie med en svært hyggelig 2. AK.

Lundebakkens Fryd til Marit B. Lund fikk også premie denne helgen. De hadde som sedvanlig tatt turen til Raggsteindalen, hvor Fryd viste seg fram fra sin beste side med flotte søk og ditto fuglebehandling. Men minusene ble for mange slik at drømmen om en vinnerklassebillett fortsatt lever etter en 2. og 3. AK.

Vi gratulerer med en feiende flott start!