Nisk avd.9 har gjort avtale med Gunnar Johansen i Straumsbukta for duetrening av våre eminente jakthunder. Første runde ut ble gjort 12.02. hvor det deltok tre voksne røde settere og en ung Weimaraner. For de voksne hundene var dette fin gjennomkjøring og viste klart at trening må til hvis det skal bli resultater på prøvene. For unghunden ble dette en skikkelig vekker på fugl og turboen kom på når han forsto hva som foregikk. Her blir det flere turer utover våren. Dette er kjempefin trening med tanke på at vi nu er midt i sesongen for jaktprøver. Og så kommer jo høstjakta på oss som julekvelden hvert år. Dette anbefales på det sterkeste.

 

Gunnar har stilt seg til rådighet og vi har en avtale med ham om fellestrening ( inntil 4 hunder pr. gang nu mens det ennå er tidlig mørkt. Torsdag ettermiddag er grei dag for ham og han kan kontaktes på telefon 41669852. Det er bare å ringe ham direkte om treninger, han er også tilgjengelig andre dager. Prisene er:

1-3 hunder          kr. 450,- pr. stk

4-7 hunder          kr. 350,- pr. stk.

 

Når vi kommer litt utpå vårparten har han et stort inngjerdet terreng tilgjengelig hvor vi kan stille med mange hunder. Her er det bålplass og mulighet for grilling.