I nesten 40 år har Elin Fasmer Wittusen vært et navn i det norske fuglehundmiljøet. Hun har kurset og instruert sine valpekjøpere om hvordan bli gode fuglehundeiere, som henter frem det beste i sin hund. At dette har vært suksessoppskrift, er det ingen tvil om.

Hun mottok den høythengende oppdretterprisen av Norsk Kennel klubb, en hederesbevisning bare en oppdretter av fuglehunder har fått før henne. Hun er Æresmedlem i NISK.

Når det gjelder presentasjoner har hun fått så mange jaktpremier som nesten ingen andre, flere hundre i unghund-klassen og mer enn ett hundre førstepremier i åpen klasse (AK). 

I denne boken får du alle hennes gode råd og tips, det skal være seg den første tiden med valp, dressur og oppvekst eller om tispen din skal parres eller føde; her finner du det meste av hva du trenger å vite. 

Dette er en bok for alle som eier eller er interessert i fuglehund, uansett rase. Boken er skrevet av Siri Walen Simensen som har lagt vekt på å formidle Elin`s tanker på en kortfattet, konsis og lett forståelig måte.

Om du ønsker å kjøpe boken sender du e-post med ditt navn og adresse til elin.wittusen@icloud.com , deretter vipps kr. 200,- til 91510781