Det var meldt inn 14 hunder til årets dressurkurs og i tillegg til rød og rød/hvit irsksetter, deltok et par ES og en KLM. Avdelingen er Per Engebakken evig takknemmelig fordi han også i år hjalp oss med instruktørjobben. Ellers har Marit B. Lund, Ine Schøyen og Gisle Sveva vært instruktører slik at vi har kunnet gi et fullgodt tilbud til kursdeltagerene.Glemmes må heller ikke Lars Tangvik som beleilig steppet inn som instruktør et par kvelder.

En stor takk også til Øyvind og Linda for at dere stilte duer og område til disposisjon for en kveld med duetrening. Vi har for øvrig allerede booket oss inn en kveld i august for en ny treningskveld oppe på Skollenborg. Aktiviteten legges ut på nett så snart vi har fått detaljene på plass, så følg med.

Avslutningen på dressurkurset var som vanlig lagt til klubbhuset på Lund gård og ble gjennomført i flott, men kjølig forsommervær.

Til den tradisjonelle sprinten var det i år påmeldt hele 21 hunder. Vinner i unghundklassen ble US Chasse og Kenneth Breili knepent foran Birk og Andre, med Kaia og Tom på tredje.

Full innsats fra Andre`og Birk ga sølvplass i UK.

I AK stakk som vanlig ”umulige” My Hunter Xero til John-Atle Svendsen av med seieren foran Polly og Hanne, mens Tyri og Therese ble nummer tre.

Ellers ble det en tradisjonell avslutningskveld med grilling, loddsalg og premieutdeling.

Mellom pølser og gulrotkake informerte Roar Karlsen om aktivitetene i Vestfold fuglehundklubb, før kvelden ble avsluttet med et medlemsmøte.

Jakt og treningsutvalget samt styret i avdeling 2 ønsker med dette alle deltagere, medlemmer og fuglehundvenner en riktig god, men aktiv sommer!