Det er igjen tid for den årlige lavlandstreningen med klubbmesterskap :-)

Vi håper på like stor respons i år og ønsker alle våre medlemmer hjertelig velkommen til en kjempetrivelig og lærerik dag på stubben!!! Treningen er åpen for alle medlemmer i NISK, men medlemmer i avdeling 1 blir prioritert dersom det er overtegning . Selve klubbmesterskapet er forbeholdt avdelingens medlemmer.

Treningen legges opp slik at  partiene går ut i terrengene med hver sin instruktør/dommer. De hundene som greier å få fuglearbeid før lunsj går videre til klubbmesterskapet etter lunsj. Er det hunder uten fuglearbeid så fortsetter disse treningen også etter lunsj. Hundene deles inn i UK og AK klasse i klubbmesterskapet.

Vi håper premielisten blir lang:o) 

Det kåres også en totalvinner; beste hund på utstillingen den 6. november med beste plassering i klubbmesterskapet!!!

Vinneren får vandrepremien - en utstoppet fasan !!!

Området har en flott gapahuk der vi kan grille, drikke kaffe og kose oss:o) Dette blir en sosial og hyggelig dag både for to- og firbeinte! Det serveres bålkaffe i lunsjpausen - der er det også mulighet for å grille pølser :-)

 

Vi setter opp et parti til og har plass til 40 hunder.

Det er dessverre bare plass til 30 hunder. Påmelding skjer derfor etter "først til mølla prinsippet" via innbetaling til kontonummer:   kto.nr. 5188.10.15726  - OG - mail til reidar.lofsgaard@if.no   (oppgi om du skal stille i UK eller AK, navn og alder på hunden og om du er medlem i Avd. 1)

Påmeldingsfristen er 10. november.

Før på  ditt navn, hunden(e)s navn og hunden(e)s alder når du sender inn påmeldingen. Det koster kr. 350,- pr ekvipasje å delta. Førere med flere hunder betaler full pris for de to første av hundene og kr. 75,- for de øvrige, og fordeler selv slipptiden mellom de hundene de har med seg.

Mer informasjon kommer når tiden nærmer seg.

 

VELKOMMEN!!!!!!!!!