Helga 25-26. januar avholdt avd 7 sin vintersamling på Smøla. Årsaken til at samliga ble avholdt på Smøla var pga lite snø og vansklige/farlige forhold for to og firbente i fjellet.

Fredagskveld møttes deltagerne til et lett måltid og sosialt samvær der det ble pratet mye om hund og hvordan lørdagen skulle bringe med fugl og situasjoner.

Lørdag hadde vi litt vind og et par minusgrader i luften.  Vi var 8 deltagere med tilsammen 12 hunder. Igjennom dagen hadde vi 10-12 ryper på vingene, og det var bare Fresbekkens Baluba og Tonje Rønning som hadde komplett fuglearbeide.

På lørdags kveld ble deltagerne samlet til "jægermiddag". Middagen besto av forrett og hovedrett og var tilberedt av Frank Gjerde, og deltagerne var meget fornøyd med maten.  

Etter middagen ble det heder og ære til beste ekvipasje gjennom dagen. Tonje Rønning med Fresbekkens Baluba ble belønnet med pokal. Det ble en koselig kveld og det ble snakket ut i de sene nattetimer.

På søndag deler vi oss opp i fire partier slik at alle skal få mye slipptid og trening. Med sol og en liten vindtrekk får alle fuglearbeid. Deltagerne holdt ut dagen og alle var meget fornøyd med helgens opplegg.

 

Jonny og Heidi Larssen takker for en trivelig helg