Dressurkurs del 2

Støkktrening/ro i oppflukt/individuell samt veiledning hos Knut Gunnar Sørli. KG er en veldig flink hundemann og har oppnådd svært gode resultater på sin hund Black Lucky’s Ingo.

Pris: Kr. 600,-

Tider: Onsdag 6. august klokka 1800 eller tirsdag 12. august klokka 1800.

Veibeskrivelse:

Kjør E6 nord/sør over ta av mot Frogner /riksvei 171,kjør ca 500meter til rundkjøring ta av i 3 avkjørsel mot Kløfta/ Trondheimsveien, forsett Trondheimsveien til nr. 547 på høyre side

Påmelding til heidi.aandahl@vikenfiber.no samt innbetaling til konto 5188.10.15726

 

Foredrag: Hvordan forebygge skade på jakthunden og hva gjør en når skade oppstår

Foredrag av dyrlegene Elin L. Oppegård og Ann-Charlotte Kittelsen fra Jessheim Dyreklinikk. Det blir salg av førstehjelpspakker samt noe å bite i.

Tid: Mandag 25. august

Sted: Nordre Lindeberg gård, Oslo

Påmelding til heidi.aandahl@vikenfiber.no

 

Dressurkurs del 3

Trening på fasan og rapphøns med hundene i fritt søk. Råd om hvordan du skal jobbe videre. Dette er det samme terrenget som brukes i Fasancuppen

Pris: kr. 650,-

Tider: Tirsdag 26. august klokka 1800 eller tirsdag 2. september klokka 1800.

Påmelding til heidi.aandahl@vikenfiber.no samt innbetaling til konto 5188.10.15726

Veibeskrivelse:

Til Togstad (Skogbygda)

Kjør E6 til kløfta ta av mot Kongsvinger – E16 etter ca 30 km ta til venstre mot Togstad. Etter 2 km ligger det på høyre side.

 

Spesialutstilling for irsksetter

Lørdag 1. november

NISK avdeling 1 sin utstilling. Kommer tilbake med navn på dommer.

Påmelding via NKK:

http://www.nkk.no/nkk/secure/getDogCompForm?UTID=140581&_redir=openPage/utstPaam/compRegMain.html

Frist: 16. oktober

Veibeskrivelse

Fra Oslo: Fra E6 tar du av mot Lillestrøm på RV159. Når du kommer ut av Rælingstunellen tar du til høyre på Nedre Rælingsvei (RV120). Etter hvert passerer du bensinstasjonen Best. Da ser du stallen på høyre side av veien.

 

Fasancup

Søndag 2. november klokka 0800

Fasancupen har vært et svært populært tilbud blant våre medlemmer, og vi håper på et minst like godt oppmøte i år. I fjor var det første gang vi hadde Fasancuppen Stian Aaserød på Togstad. Tilbakemeldingen fra deltakerne var veldig positiv. Det er et veldig fint område, hvor den spreke fasanen trives godt.

Dagen starter med kvalifisering til klubbmesterskapet. Det er et krav at hunden har vist stand for å kunne bli tatt med i finalen. Derimot er vi ikke så nøye på bremselengden akkurat denne dagen. De som ikke kvalifiserer seg til finalen kan fortsette treningen etter lunsj.

Fasancuppen er et kjempefint arrangement også for deg som ikke har stilt på noen jaktprøver. Er får din hund verdifull erfaring, mens du som fører får en rekke nyttige tips og tilbakemeldninger på deg som fører og din hund.

Påmelding skjer etter "først til mølla prinsippet" via innbetaling til kontonummer 5188.10.15726 - OG e-post til heidi.aandahl@vikenfiber.no. Oppgi om du skal stille i UK eller AK, navn og alder på hunden og om du er medlem i Avd. 1.

 

Veibeskrivelse

Til Togstad (Skogbygda)

Kjør E6 til kløfta ta av mot Kongsvinger – E16 etter ca 30 km ta til venstre mot Togstad. Etter 2 km ligger det på høyre side.