Avd 5 Inviterer til Medlemsmøte 6.november i Sønnico Elektro sine lokaler i Jonstadveien 6 i fyllingsdalen. Klokken 19:00 til 22:00

Vi innleder møtet med en liten markering om at det er 40 år siden Irsk setter klubben holdt møte i bergen. Da vil vi fortelle litt historie om hvordan møtene var på den tiden og hvordan utviklingen har vært fram til Avd 5 ble stiftet i 1995 og fram til idag.

Det vil bli en lett servering av kake og kaffe.

Etter markeringen vil vi invitere til ett kurs/innføring i massasje for hund som vil bli holdt av Rehabliterings terapaut Adrian Fosse Jæger fra Dyreklinikken Bergen Vest. (varighet ca 2timer)

Her har vi mulighet til å ta med egen hund og øve oss med instruksjon. Siden det kan være litt begrenset med plass er det ikke sikkert alle kan ta med inn egen hund. Vi får da dele på de hunde som får plass.

Berøring er faktisk viktigere enn både syn og hørsel og gir dessuten en veldig fin kontakt og økt forståelse mellom hund og menneske. Hundemassasjen er forebyggende og forhindrer at et lite muskelproblem blir større. med massasje innhenter hunden seg raskere etter en skade eller etter trening. Og massasjen gir en god indikasjon på hvordan hundens muskler har det. Alle hunder kan få muskel- spenninger. Spenninger betyr smerte for hunden og gjennom sitt kropsspråk forsøker hunden å fortelle sin eier at noe er galt. Hunden kan vise aggresivitet, stress, redsel eller irritasjon. Fysiske tegn på smerte kan være at hunden er veldig svai i ryggen, halter, unngår berøring eller visse bevegelser. Massasjen har trykk- og tøyningseffekter på hud, muskler, nerver og blodkar. Dette bidrar til økt blodsirkulasjon som gjør musklene mer føyelige og smidige.

 

Vi setter pris på at du gir beskjed vist du kommer til Epost: jorgen@krabbedal.no eller Sms til 95003600.

Mvh Styret Avd5