Men enda mer stas var det nok for kameraten Martin Veberg som kunne innkassere den første premieringen på søsteren Alfakrøll. Her er noen ord fra Martin da jeg etterlyste tekst og bilder fra prøven:

”Joda kamera var med. Men du kan jo tenke at det ikke var lett å ta bilder samtidig som en nylig "ferdigdressert" hund skal kontrollere 20 trippende ryper i en laaaaaang avanse. Desverre så lang at den ikke kunne godkjennes uten ny stand. Selv mener jeg jo at @ tok stand både tre og fire ganger mellom hver avanse. Men øynene som ser vet du.... Dommer Nymoen tok tenkepause Regnet med at han vurderte enten andre eller tredje.

Når jeg fikk kritikken i neste pause var derfor gleden stor når vi fikk en fortjent 2 AK som det sto i kritikken. Alt sett under ett er jeg veldig fornøyd med Alfa sin prestasjon. Og min egen for den del. Det begynner å bli noen år siden jeg var i en slik situasjon med Tydalens Nikita.

AlfaKrøll var lovende som unghund selv om det ikke ble noen premiering. Hun har vært for rå på fugl helt til denne vinteren. Nå har hun muligens endelig forstått at det ikke er noe poeng å løpe etter? Knekt koden kanskje? Broren Yatzy fikk forøvrig 3. AK og har dermed 11 premieringer totalt! Denne gang var det altså søster @ som trakk det lengste strået - og det har vi trent lenge og mye for å klare!”