Nisk Avd.3 avholdt sin årlige utstilling den 26.Mai. I år gikk vi for noe nytt å avholdt utstilling hos Riise Kennel og Hundehotell.
Det var i alt 26 hunder som deltok 25 Irsksetter rød og 1 Irsksetter rød/hvit. Vi takker Jørn Presterudstuen som var dommer denne dagen!


utstilling.jpgBest i rase valp denne dagen ble DT Miss-Unnelig av Einbugga til Eli A. Aateigen og Roy Åge Nesset og Best i rase voksenhund ble Norrsetter SA Herrera til Ann Kristin Røe og Arnfinn Berntsen.
Vi gratulerer til dem begge!

Vinner Utstilling.jpgVi arrangerte også barn og hund hvor 3 flotte ekvipasjer deltok i ringen med hver sin irsksetter.

BArn og hund.jpg

Etter utstillingen var ferdig så grillet vi hamburger og pølser, og vi solgte kaker, kaffe og brus ved siden av også. I tillegg hadde vi også loddtrekning hvor mange flotte premier ble loddet ut.
Jørn presterudstuen tok også på seg å kunne skrive ut apportbevis for dem som ønsket å ta det, og det var mange lykkelige hundeeiere som fikk tildelt godkjent apportarbeid. 


grilling og lodd.jpgVi kjørte også en uoffisiell apportkonkurranse som gikk på tid hvor beste UK og AK hund vant. Beste UK hund ble Balbergkampens Gaia til Mette Dale Bjørklund og beste AK hund ble Pasvikdalens Caccia Dea til Elisabeth Høve. 

Vinne Apport.jpg

Helt tilslutt var det duecup hvor dette gikk ut på å komme først i stand på duen og helst ha godkjent fuglearbeid. Her ble det også kjørt UK og AK parti. Vinner i UK ble Kreklingrabben’s Chili til Knut Holelien og vinner i AK ble NUCH Red Dubliner bao Theo til Fred Ivar Aasand 

Vinne Duecup.jpg

Vi takker alle som møtte opp og gjorde dagen helt topp og håper at dere også vil komme igjen til neste år! 
 vi ønsker også å takke til våre sponsorer Royal Canin, Nonstop Dogwear og Nordsletten fuglehundtrening med Morten Grønn. Og til våre øvrige som sponset oss med flotte premier til loddtrekning også. 
og en ekstra stor takk til Per Riise som driver Riise Kennel og Hundehotell for at du ville disponere din fantastiske plass!


riise kennel.jpg

sponsor.jpg

Velkommen til neste år
Styret avd. 3